butikk-bilde

OM OSS

Tilini ble etablert i 2009, og holder til på Liertoppen kjøpesenter.

EN HYGGELIG FAMILIEDREVET BEDRIFT

Tilini ble etablert i 2009, og holder til på Liertoppen kjøpesenter. Vi henvender oss til trendy kvinner som er opptatt av «det siste» innen mote, og som ønsker det lille ekstra.

Vårt mål er til enhver tid å holde oss oppdatert på de tidsriktige merkevarene. Vi fører merker som: Line Of Oslo, by Timo, Hunkydory, Agencies turQuoise, Second Female, pleace, Cambio, Beck sondergaard m.m

nina-nordlie

NINA HÅVELSRUD

Styretsleder

Da vi startet opp familiebedriften Tilini i 2009 ble en drøm til virkelighet. Jeg elsker å jobbe med klær og mennesker og synes det er fint å drive butikk sammen med mine 3 døtre. Blir aldri utlært, men lærer nye ting hver dag. Mye jobb, men utrolig gøy. Jeg er stort sett å finne i butikken hver dag.

tonje-nordlie

TONJE HÅVELSRUD NORDLIE

Butikksjef

Yngste datter i familien. Hun har jobbet i butikken i 5 år. Tonje er veldig flink med kunder og god til å holde orden i butikken. Hun har ansvar for nettbutikk, facebook og instagram.

line-nordlie

LINE HÅVELSRUD NORDLIE

Daglig leder

Eldste datter i familien var også med å starte Tilini. Hun jobber ikke så veldig mye i butikken for tiden, da hun er hjemme i permisjon med 2 små gutter. Line er med på alle innkjøp og veldig dyktig til å ta ut varer vi skal selge i butikk og på nett. Hun jobber også hardt med nettbutikken.